11 - Marçal Llimona Creixell

Militant 39.879 (Viladecavalls)

Marçal Llimona Creixell
Marçal Llimona Creixell

Nascut a Terrassa l'any 1997. Llicenciat en Periodisme i Comunicació Corporativa (2015-2019) per la Universitat Ramon Llull, actualment tècnic de Cultura, Festes i Comunicació a l'Ajuntament de Cardona. Amb experiència a l'administració privada, i a mitjans de comunicació, he passat per la Cadena SER Barcelona, durant 6 mesos, fent tasques de redacció i locució, i per l'Ajuntament de Cardona, durant 1 any, fent tasques de comunicació corporativa. A banda, col·laboro en alguns diaris digitals com El Matí Digital, Món Terrassa o Nació Digital Terrassa. Dirigeixo un programa d'actualitat, des de fa 4 anys, a Ràdio Viladecavalls i he conduït també altres espais radiofònics, com 'Más que Twitter', conjuntament amb Gabriel Rufián.


He cursat els estudis de primària, secundària i batxillerat a l'Escola Vedruna de Terrassa i, posteriorment, vaig continuar la meva formació acadèmica a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull.


Militant d'Esquerra Republicana des de fa 4 anys i de les Joventuts d'ERC des de fa 3, col·laboro activament amb la secció local de Viladecavalls. El 2019 vaig anar de número 7 a les llistes de les municipals al meu miunicipi. He conduït la comunicació de la campanya per les eleccions municipals 2019 de Cardona i Viladecavalls. Col·laboro estretament en la gestió de les xarxes socials del diputat Gabriel Rufián, així com he col·laborat en les darreres campanyes que ha encapçalat la candidatura d'ERC al Congreso.


En l'àmbit associatiu, sóc soci d'Òmnium Cultural i Plataforma per la Llengua, amb qui hi col·laboro estretament. Impulsor de diverses campanyes de sensibilització per l'acollida de refugiats, amb coordinació amb la plataforma "Stop Mare Mortum" i impulsor de xerrades sobre el procés d'independència de Catalunya. 

 

Dades de contacte:
marsal.llimona@gmail.com  
608927855