12 - Josep Domènec Meseguer i Garcia "Mingo"

Militant 37.855 (Sabadell)

Josep Domènec Meseguer i Garcia
Josep Domènec Meseguer i Garcia

Vaig néixer a Barberà del Vallès, el 31 d'octubre de 1958. Sóc DEA en Sociologia; llicenciat en Història; Màster en Creació Literària i en Economia Social i Empresa Cooperativa; i postgrau sobre l'Organització dels Sistemes de Documentació a l'Empresa.

Tota la meva vida professional l'he desenvolupada en una entitat financera, la Caixa d'Estalvis de Sabadell, on el juny de 1975 vaig entrar a treballar com a grum d'oficina. El 31 de gener de 2013, i com a conseqüència d'una reestructuració de la plantilla i la compra de l'entitat pel BBVA, he passat a la condició de prejubilat.

Estic afiliat a la CONC (CCOO de Catalunya) des de 1989, i durant diversos períodes vaig ser delegat sindical en el comitè d'empresa de Caixa Sabadell. En l'actualitat formo part del grup d'Economia Social d'aquest sindicat, i també del grup d'Indepes de CCOO.

Des de molt jove m'apassiona la poesia. He publicat quatre llibres de poemes i participat en diverses antologies. Sóc un gran afeccionat a la música; les meves preferències es dirigeixen cap al jazz i el blues, també són del meu grat la clàssica i el rock simfònic.

Sóc soci de l'Associació Catalana de Sociologia, d'Òmnium Cultural i membre de la Germandat de Poblet.

Actualment dins del partit exerceixo els càrrecs de Secretari de Finances de la secció local de Sabadell i Secretari de la Sectorial de Treball, Autònoms i Economia Social. També sóc Conseller Nacional des de 2015.