18 - Joan Puig i Cordon

Militant 18.186 (sant Antoni de Vilamajor)

Joan Puig Cordon
Joan Puig Cordon

27 anys com a militant del partit, 13 anys regidor a Blanes, 4 de president del Consell Comarcal de la Selva, 1 any vicepresident de la Diputació de Girona i 4 anys de Diputat a Madrid (2004-08).

Conseller Nacional i membre de l’executiva nacional en anteriors etapes ara soc militant de base. Actualment soc editor de mitjans digitals ( entre altres: www.larepublica.cat abans directe.cat). Com a editor vaig ser citat com a testimoni davant la Guardia Civil pel suport a la campanya de publicitat institucional de l’1-O i me vaig negar a fer-ho, denunciat per desacatament davant el Jutge del 13, citat a declarar per aquest me va impedir declarar per no treure’m el llaç groc, motiu pel que me van amenaçar de multa. Contra l’estat espanyol i la seva repressió toca desobediència pacifica però contundent. L’esperit de l’1-O sempre present.

Presento la meva candidatura com a CN per una raó que crec confirmada, pocs membres parlen clar. Recordo el dia que un dirigent del partit me va dir en el moment del primer tripartit, “el dia que el CN estigui ocupat majoritàriament per càrrecs de govern o d’electes el partit entrarà en situació critica”. Crec que calen veus lliures, que sense por i de forma constructiva diguin les coses clares, el debat ha de ser present. Per això poso a disposició de tota la militància el meu telèfon i correu electrònic per escoltar a la militància o donar respostes a les seves inquietuds.
 

Dades de contacte:
jpuig@catmedia.cat
609307277